За Зоовет - Центар

Ветеринарната амбуланта “Зоовет-Центар” официјално почна со работа во 1997 годинa a во 2009 година комплетно е реновирана по светски стандарди.

Веќе години заедно со Вас !

Нашата цел останува иста: На Вашите миленици да им обезбедиме целосна, единствена и ефикасна ветеринарна грижа.

повеќе...

НОВО! Лабораториска дијагностика во нашата Ветеринарна амбуланта

Поради посигурен и брз пат до дијагноза посебно внимание посветивме на ветеринарната лабораториска дијагностика. Брагодарение на специфичната ветеринарна опрема и технологија која ја користиме во нашата работа , во можност сме да направиме комплетна крвна слика од многу мал примерок на крв (EDTA). Процедурата во дијагностиката не бара многу време и може да се направи додека клиентите се во нашата амбуланта, а воедно може да се усмери или дирекно да не донесе до точна дијагноза.

Локација

Совети

ОДБЕРЕТЕ ЗДРАВА ХРАНА СПОРЕД ТЕЖИНАТА НА ВАШЕТО КУЧЕ:

SIZE HEALTH NUTRUTION:

4 програми на здрава храна:мали, средни, големи и џиновски се направени не само по големина на кучињата, староста и нивото на активност туку и според специфичностите на секое куче.

повеќе..

Препораки

Благодарност за покажаната професионалност, разбирање и хуманост во одгледувањето и лекувањето на нашите миленици. Лидија и Сашо Зорба

Голема благодарност до ЗООВЕТ ЦЕНТАР,за професионалноста и дадените совети. Ве сакаме и многу сме Ви благодарни... Анжелика и Сара Хот

повеќе..