PET SHOP

 • Храна од познати светски брендови
 • Healt Nutrition Diets од брендот Royal Canin
 • Ветеринарски диети
 • Витамински производи
 • Коски,дентални коски, бонбони
 • Шампони и козметика
 • Антипаразитни ампули и ланчиња
 • Поводници,ремени,градници
 • Транспортери
 • Облека за миленици
 • Тоалети и хигиенски песоци
 • Играчки
 • Чешли и четки
 • Креветчиња


Ве покануваме да не посетите заедно со Вашиот миленик, а ние ќе се обидеме да ја потврдиме Вашата доверба.Во склоп на нашата продавница можете да добиете и стручни совети.


Зоовет-Центар Ви нуди комплетен асортиман од 2 000 производи наменети за мачиња, кучиња, птици и глодари. Нашиот тим редовно ги следи сите трендови и новитети на светскиот пазар со цел да Ви понудиме најквалитетен избор на производи за здрав и квалитетен живот на Вашиот миленик.

Здравјето на домашните миленици и добрата исхрана може да се постигнат само во комбинација со иновативни видови храна и професионално советување од ветеринарен доктор.Во нашиот Пет Шоп ексклузивно може да купите храна од познати светски брендови:Royal Canin,Healt Nutrition Diets Royal Canin, Bono, ProPac-Dog, ProPac-Cat, Trainer, OK DOG,Whiskas, Kitekat,Purina, Sportimage,Impuls Joly.

Храната од програмот Royal Canin Veterinary Diet™ означуваат нов приод на ветеринарно контролирана исхрана: “ Лечење на животното,како помошна терапија на основната болеста “.Секоја од овие храни приоритет дава на самото животно. Сите хранливи состојќи кои се потребни за намалување на клиничките симптоми или за подобрување на опоравувањето се земени во предвид. Превентива од несакани нуспојави, заштита од оксидативниот стрес и додаток на здравствени препарати [nutraceuticals] се земаат поединечно за секоја ветеринарна диета. Сите овие храни носат извонредни резултати, но со правилен избор, затоа тие се продаваат исклучиво во ветеринарни амбуланти.Погледнете ја галеријата на дел од производите кои можете да ги најдете во нашиот Pet Shop:

Furminator

Dermoscent

Flexi

Class Preferences

Trainer

Novafoods

Royal Canin

Fypryst

голем избор на тањирчиња

бонбони

Коски,дентални коски,бонбони

транспортери

Креветчиња

Креветчиња

Играчки

Играчки

Играчки

Ременчиња и поводници

Облека за миленици

Четки и чешли

Четки и чешли

Gottlieb Shampoones